Nico Bosch stapt uit DSV en gaat verder als Fractie Nico Bosch in de gemeenteraad van Opmeer

OPMEER – De op 5 maart uit de DSV-fractie gestapte Nico Bosch heeft besloten om als Fractie Nico Bosch verder te gaan in de gemeenteraad van Opmeer. Nico Bosch heeft dat laten weten aan de voorzitter van de gemeenteraad in Opmeer. Door de afsplitsing van DSV heeft de gemeenteraad van Opmeer nu zes fracties

Lees ook: CDA laat college Opmeer vallen, CDA wil ozb met 30% verhogen

Het is niet de eerste keer voor Nico Bosch dat hij van partij veranderd, in 2020 stapte hij al over van het CDA naar DSV uit onvrede over de manier waarop het college de raadsleden van Opmeer van informatie voorzag. Nu laat hij ook DSV achter zich om als Fractie Nico Bosch verder te gaan.

Of Nico Bosch zich bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 verkiesbaar gaat stellen is nog niet duidelijk.

Reageer op dit onderwerp