Zo maakt u uw compliance beheer eenvoudiger

Compliance beheer: het is nodig in elk bedrijf, wilt u geen risico lopen om in de problemen te raken. U dient namelijk te allen tijde te voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Regelgeving is continu in beweging en verandert veel. Compliance beheer kan om deze reden een ingewikkeld proces zijn en het kost bovendien veel tijd. Kostbare tijd die u misschien beter in de core business van uw bedrijf wilt steken. Met een goed lopend compliance beheer maakt u het uzelf een stuk eenvoudiger. In dit artikel leest u hoe u dat doet.

Wilt u meer informatie over ICW? Neem een kijkje op de website!

Wat is compliance beheer?
De definitie van compliance beheer is: het controleren of het functioneren van de organisatie in lijn is met wet- en regelgeving. Er zijn tenslotte ontzettend veel wetten en regels waar u altijd aan moet voldoen, wilt u niet in de problemen raken.

Het woord compliance of compliancy komt voort uit het Engelse woord ’to comply’, wat ‘gehoorzamen’ of ‘zich er naar schikken’ betekent. Tegenwoordig wordt Compliance gebruikt als vakterm voor de naleving van alle wet- en regelgeving in een organisatie.

Waarom compliance beheer?

  • Intuïtief beheer: van eenvoudige onboarding tot implementatie van beheer.
  • Schaalbare evaluaties: pas een enorme evaluatie bibliotheek aan om te voldoen aan uw unieke vereisten.
  • Ingebouwde automatisering: verklein de risico’s door de inzet van intelligente automatisering. Inclusief compliance score, beheer toewijzing en doorlopende evaluaties.
  • Gegevens ontdekken: ontdek gegevens bij de brond.
  • Intelligente reactie: gebruik machine learning en analyses om relevante gegevens te vinden en juist te reageren op wettelijke vereisten en voorschriften.

Wat kan ICW voor u betekenen?
Aangezien de regelgeving voortdurend evolueert, kan het moeilijk zijn om ervoor te zorgen dat u als bedrijf de beste praktijken consistent en efficiënt volgt. ICW biedt hulp en neemt uw compliance beheer uit handen.

ICW biedt een geïntegreerd Software-as-a-Service platform & Certificerings marktplaats voor retailers, merken en e-commerce om leverancierskwaliteit en productconformiteit te valideren. Bouw een technisch dossier, vernieuw en beheer rapporten en certificaten binnen handbereik.

ICW helpt retailers en merken bij het verbeteren van de compliance van de supply chain en de productkwaliteit met behulp van big data-technologie. ICW biedt een gepatenteerde software voor compliance-informatie en workflowbeheer. ICW biedt een best-in-class oplossing voor sourcing, compliance en kwaliteitsmanagers.

ICW gelooft in een betere manier om te zorgen voor naleving van de toeleveringsketen en producten. Onze missie is het wereldwijde toonaangevende platform voor compliance-toeleveringsketens zijn, mogelijk gemaakt door Testing, Inspection & Certification (TIC).

ICW brengt de juiste mensen samen om traditioneel denken uit te dagen en digitale transformatie te stimuleren.

Meer informatie over ICW weten? Bekijk onze site!