Informatiebijeenkomst Lokaal Sportakkoord Multi-kabouter sport

ENKHUIZEN – Multisport wordt aangeboden aan kinderen van 3 tot 6 jaar die nog geen lid zijn van een sportvereniging maar dit wel graag willen. Bij Multisport komen veel verschillende sporten aan bod waardoor kinderen een brede motorische basis ontwikkelen en meer zelfvertrouwen krijgen om te bewegen. 

Het derde thema Inclusief sporten zullen wij op een ander moment verder toelichten. Mocht je hierover ideeën hebben dan kun je contact opnemen met Joshua Ijzer (joshua.ijzer@sed-wf.nl).

Aanmelden

Aanmelden kan door een reply te sturen op deze e-mail. Indien je met meerdere personen aanwezig bent kun je dit in de reply vermelden. Stuur deze uitnodiging vooral door naar mogelijk geïnteresseerden.

  • 27 oktober 19:30 uur
  • Informatiebijeenkomst Lokaal Sportakkoord Multi-kabouter sport
  • Locatie: Kantine s.v. Enkhuizen – Sportpark Immerhorn

Foto aangeleverd