Koor Four Winds gaat om weer van start! En nieuwe leden zijn van harte welkom.

OOSTWOUD – Op 30 augustus a.s. gaat koor Four Winds uit Oostwoud weer op een normale manier repeteren op de maandagavond van 19.45-21.45 uur in Oostwoud. “Helaas op een alternatieve locatie maar we hopen dat als na 20 september de 1.5. meter regeling voor koren vervalt, we weer terug kunnen naar ons eigen vertrouwde kerkje. Voor nu zijn we heel blij dat we gebruik mogen maken van schuur én faciliteiten van Tuinmakers DonkerWit in Oostwoud,” aldus Margreet Wijdenes bestuurslid van het koor

Ook kan Four Winds met trots vertellen dat er een nieuwe pianist is aangenomen, namelijk Tjesse Hoebe uit Spanbroek. Het bestuur heeft er alle vertrouwen erin dat de samenwerking met koor en Ingrid helemaal gaat lukken.

Vind je het leuk om te zingen? Komt dan een aantal repetities vrijblijvend kijken en zingen bij Four Winds op de maandagavond.

Mail even naar bestuur.fourwinds@gmail.com en dan sturen zij  jou alle info toe. www.fourwinds.nl

Foto aangeleverd