Proefles Qi gong bij Inloophuis Pisa

HOORN – Op 7 september is het mogelijk mee te doen aan een proefles Qi gong in Inloophuis Pisa aan De Draafsingel in Hoorn. Pisa biedt inloop en activiteiten voor mensen die te maken hebben (gehad) met kanker en hun naasten. Pisa biedt onder andere lotgenotencontact, ontspanningsmassage, creatieve activiteiten , gerichte cursussen en informatiebijeenkomsten.  

Qi gong (ook wel Chi kung genaamd) is net als yoga een soort bewegende meditatie. Toch vraagt het minder lenigheid dan yoga. Het wordt uitgevoerd met langzame, vloeiende, simpele bewegingen. Je werkt aan gronding, lichaamsstructuur en doorstroming van energie. Zo laat je stress en spanning uit je lichaam zakken. Hierdoor komt er stilte in je hoofd en rust in je lichaam.
De les wordt gegeven door Gaitrie Jipat, essentiële therapeut. Zij geeft wekelijks Qi gong in de Huesmolen in Hoorn en wil deze mooie bewegingsmeditatie graag aanbieden aan de gasten van Pisa.

Deze try out bij Pisa is gratis. Bij positieve reacties zal Qi gong een vaste activiteit voor de bezoekers van Inloophuis Pisa worden. Meer informatie, vragen of aanmelden: 0229- 75 85 31 (tijdens openingsuren) of www.inloophuispisa.nl. Aanmelding kan ook via de mail: administratie@inloophuispisa.nl.