Frontale botsing op fietspad Heerhugowaard, 2 gewonden naar het ziekenhuis

HEERHUGOWAARD – Op het fietspad, naast de N242 in Heerhugowaard, is dinsdagavond een ongeval gebeurd waarbij twee gewonden zijn gevallen. Een oudere heer fietste in de richting van Broek op Langedijk, terwijl twee scooters de andere kant op reden. Het lijkt er op dat één van de scooters echter niet op tijd terug stuurde, na een bocht en frontaal op de fietser inreed.

Beide personen zijn door de ambulances naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt hoe het ongeval precies kon gebeuren. Een motorrijder die het ongeval, bijna zag gebeuren en het ook net voor het ongeval vast heeft gelegd met de helmcamera, is meteen ter plaatse gegaan om samen met een wielrenner beide gewonden te helpen.

Foto: Inter Visual Studio