Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor het golfevenement Lions Opmeer-Medemblik Golf

ONDERDIJK – Voor de twintigste keer wordt op vrijdag 3 september op de Golfbaan de Vlietlanden in Onderdijk gestreden om de Lions Opmeer-Medemblik Golf Open bokaal en nog vele andere prijzen. Iedereen is welkom op het jaarlijks golftoernooi. De golfers lopen achttien holes.

Beginners kunnen in een clinic kennis maken met het golfspel. Onder deskundige leiding leren zij afslaan, pitchen en putten. De inschrijving start om 11.30 uur. Onder het genot van koffie of thee en een broodje maakt een deelnemer kennis met de anderen.

Om 13.00 uur start de wedstrijd en de clinic. Om 17.30 uur zijn er hapjes en een verloting met schitterende prijzen en ook nog een veiling. Om 19.15 uur wordt een heerlijk Indonesisch buffet geserveerd. Rond 20.00 uur is de prijsuitreiking voor zowel de wedstrijd als de clinic. Dit alles kost voor de wedstrijd 70 euro per persoon; de clinic kost 45 euro met alles erop en eraan. Belangstellenden en supporters die ook mee willen eten betalen 20 euro.

Dankzij de belangeloze medewerking van Golfbaan de Vlietlanden gaat de netto-opbrengst naar Dorcas. Dat is een organisatie die actief is in het oosten van Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Door met lokale partners samen te werken wordt niet alleen gesteund, maar worden mensen ook gestimuleerd zich te ontwikkelen.

Met elkaar hebben we een sportieve dag, gezelligheid en helpen we mensen die het minder hebben dan wij, om zich voor een betere toekomst in te zetten.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Aanmelden kan bij Harry Kloppenburg, tel. 06-51344707 of harrykloppenburg@hotmail.com .