Feest in Midwoud met The Dirty Daddies tijdens Snertpop 2016. Foto Hugo Kleijn

Feest in Midwoud: Snertpop 2021 en dorpscabaret gaan door!

MIDWOUD – Ondanks de onzekerheid die deze tijd met zich meebrengt, gaat Snertpop ‘gewoon’ door. Op 11 september zijn 750 bezoekers welkom op Landgoed De Knap in Midwoud. Een dag eerder is er ook dorpscabaret, van ‘Dorp Onder de Loep’.

De corona-maatregelen staan helaas wel het Dorpsdiner in de weg. Door de coronamaatregelen sneuvelt dit evenement Wel staan de toppers van ‘Dorp onder de loep’ op de planken. Op vrijdag 10 september nemen zij op legendarische wijze Mid- en Oostwoud op de hak. Het cabaret is gratis te bezoeken op Landgoed De Knap en begint om 20 uur.

Een dag later is het de hoogste tijd voor Snertpop. Een historische editie, al is het maar omdat we dit jaar het enige festival in de regio zijn dat wél doorgaat. De line up is veelbelovend met Dou Grend ünd Von Velsen en de Nozem, Ruben Annink, Voltage, The Tibbs, Bolistic Smoke (The Beatles tribute band), Skunk (Doe Maar tribute band), Antoon en afsluiter Alice Springs. Snertpop start op 11 september om 15 uur.

Er is een beperkt aantal kaarten van 750 beschikbaar, dus ren als een gek naar www.snertpop.nl om niet te laat te zijn. Momenteel is al meer dan 60 procent van de kaarten verkocht.

Let op: om bij het cabaret en/of Snertpop binnen te komen, dien je een geldig vaccinatiebewijs te tonen via de CoronaCheck app of moet je een negatieve PCR-test kunnen overleggen. Meer info: https://www.testenvoortoegang.org.

Archieffoto Foto Hugo Kleijn