Fête de la Nature

BOVENKARSPEL – In het weekend van 3, 4 en 5 september wordt in heel Nederland gevierd hoe inspirerend, mooi en verblijdend de natuur kan zijn. Lees er meer over op www.fetedelanature.nl. Het IVN West-Friesland viert dit feestje mee, met wel 2 activiteiten: een mooie wandeling om 25 jaar Ecoproject te vieren en een excursie naar het voedselbos om de oogst te vieren.

Kom daarom op zondag 5 september naar het Streekbos.
Van 13:00-17:00 uur kunt u uw gratis papieren wandelroute voor het Ecoproject ophalen bij het streekbos Paviljoen. Of, vanaf 13:00 uur kunt u met IVN Natuurgidsen wandelen naar het voedselbos (tot 16:00 uur). Opgave hiervoor tot zaterdagavond 19:00 uur via voedselbos@ivn-westfriesland.nl. Verzamelen bij het hek van het voedselbos. Kosten: gratis. Neem een zakje mee voor de ‘oogst’.

Fotobijlage: Feestje! (van www.fetedelanature.nl)