Popkoor Puur zoekt nieuwe leden

BENNINGBROEK – Lange tijd mocht er niet gezongen worden en dat hebben de leden van Popkoor PUUR uit Benningbroek enorm gemist. Nu is er dan eindelijk weer goed nieuws, er mag weer gezongen worden en daarom komt het koor ook met de oproep aan alle vrouwen die van zingen houden om mee te komen zingen bij Popkoor PUUR!.

Denkt u dat u wel past bij het koor dan bent u van harte welkom op de woensdagavond in Dorpshuis De Vang in Benningbroek waar het Popkoor repeteert onder leiding van dirigente Laura Resselaar. De repetities starten om 20.00 uur en duren tot 22.00 uur. Komt u een keertje kijken of meedoen? Aanstaande woensdag 25 augustus gaan de repetities weer van start.

U mag gewoon binnen komen lopen en mee doen. De eerste twee repetities zijn geheel vrijblijvend maar het Popkoor houdt wel rekening met de 1.5 meter afstandsregel. Meer weten? Mail dan naar zingenbijpuur@gmail.com

Foto aangeleverd