Duizenden flyers voor vermiste hond Happy

SCHAGEN / OPPERDOES – De zoektocht naar het keeshondje Happy, die al een kleine vier weken wordt vermist, gaat onverminderd door. In de regio Opperdoes en Medemblik zijn duizenden flyers opgehangen. Het hondje komt uit Schagen maar is vanaf zijn logeeradres in Opperdoes op avontuur gegaan. 

Er wordt alles aan gedaan om het diertje te vinden. Speurhonden, zoekacties ter voet en op het water en zelfs de inzet van een drone en binnenkort zullen er ook borden aan lantaarnpalen worden gehangen met de oproep wie Happy heeft gezien.

Happy is al een paar keer gesignaleerd in Medemblik. Het diertje is waarschijnlijk angstig. Daarom wordt gevraagd Happy niet zelf te benaderen maar meteen te bellen naar 06 –  41 08 21 87.

Via mediapartner: Noordkop Centraal