Alzheimer Café Opmeer

OPMEER – “Ervaringen met dementie in coronatijd: een traject vol overgangen en aanpassing.” Angelique Vlaar, werkzaam bij JonkersZorg in Hoogwoud, gaat over dit onderwerp in gesprek met de aanwezige bezoekers om met hen hun ervaringen te delen. 

Waarom zou u komen?

Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, mantelzorgers, familieleden en vrienden, hulpverleners en andere belangstellenden.

Op 13 september a.s. bent u welkom in: De Schakel (wijksteunpunt), Pastoor Meriusstraat 4 in Opmeer. Vanaf 19.00 uur is de ontvangst met een kopje koffie. Het programma duurt van 19.00 – 21.30 uur. De toegang is gratis.

Aanmelden

Natuurlijk houdt de organisatie zich aan de corona-maatregelen zodat u het Café veilig kan bezoeken. Daarom geldt: vol is vol en u dient zich telefonisch aan te melden. Dat kan bij Angelique Vlaar, telefoon: 06 – 30 20 20 73. Ook voor meer informatie kunt u bij haar terecht.

De organisatie gaat ervan uit dat het Alzheimer Café gewoon weer door kan gaan. Mocht er in de situatie rond corona toch iets veranderen, dan melden zij  dit via de website https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/west-friesland of de facebookpagina.