Schrijven over West-Friesland

DE GOORN – ‘Ode aan Westfriesland’ is de titel van het zomerproject van de Westfriese bibliotheken, samengesteld met ondersteuning van het Oranjefonds. Een van de onderdelen is een schrijftafel waarbij de deelnemers onder leiding van Ina Broekhuizen-Slot hun gedachten over West-Friesland op papier zetten. Deze schrijftafels zijn in juli in een aantal grotere bibliotheken uitgevoerd. In augustus staan twee extra sessies gepland in de bibliotheek van Wognum aan de Kerkstraat 10.

De schrijftafels worden gehouden op donderdag 26 augustus: één van 10.30 tot 12 uur en één van 14 tot 15.30 uur. Nog nooit iets geschreven of al wel eens een verhaal gemaakt? Maakt niet uit, iedereen is welkom om te schrijven over het thema.

De deelname is gratis, ook voor niet-leden van de bibliotheek. Opgave via de website van de Westfriese bibliotheken: www.westfriesebibliotheken.nl/actueel/zomer.html 

Schrijftafel over West-Friesland
Donderdag 26 augustus, 10.30 uur en 14 uur.
Bibliotheek Wognum, Kerkstraat 10.

Foto Ina Broekhuizen