Terugroepactie DEEN Supermarkten: Orgullo Fuet Variente 375 gram

HOORN – Tijdens een kwaliteitscontrole is gebleken dat dit product de bacterie Salmonella kan bevatten. Consumptie van dit product kan maag- en darmklachten tot gevolg hebben en schadelijk zijn voor de gezondheid, vooral voor kinderen, ouderen, mensen met een verzwakt afweersysteem en zwangere vrouwen.

Heeft u dit product met het vermelde houdbaarheidsdatum 9-9-2021 in huis dan adviseert DEEN u bovengenoemde product niet te consumeren. U kunt het product terug brengen naar de winkel waar u uw aankoopbedrag terug krijgt.

DEEN Supermarkten biedt haar verontschuldigingen aan voor dit ongemak. indien u nog vragen heeft kunt u op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur contact opnemen met de klantenservice op telefoonnummer 0229-252100 (gratis).