Fitness voor Senioren – nieuwe leden sporten gratis in september!

WEST-FRIESLAND – Sporten en bewegen geeft plezier, brengt mensen met elkaar in contact, zorgt voor een betere fysieke conditie en helpt mensen langer zelfredzaam te blijven. Wilt u blijven sporten, maar voelt u zich niet meer thuis bij het reguliere sportcentrum, maar heeft u geen medische begeleiding nodig? Dan is Fitness voor Senioren iets voor u.

Bij Fitness voor Senioren kunt u wekelijks fitnessen onder professionele begeleiding. U wordt onderdeel van een vaste groep, welke bestaat uit 8 tot 12 leeftijdsgenoten. Deze groep fitnest wekelijks op dezelfde tijd, met dezelfde lesgever. De sfeer is gemoedelijk, de locatie kleinschalig en u doet mee op uw eigen niveau. Het seizoen loopt van september t/m juni, waarin rekening gehouden wordt met vakanties. En het is nu wel heel aantrekkelijk om aan te melden want in de maand september sport u gratis!

Locaties

Fitness voor senioren vindt plaats in Andijk, Hoogkarspel, Venhuizen en Wervershoof.

Aanmelden

Neem contact op met Michelle Maliszewski door een mail te sturen naar westfriesland@teamsportservice.nl of bel naar: 0229 28 77 00.