Open dagen Tuin Le Coquelicot Hensbroek

HENSBROEK – Trijntje en Sjoerd Aardema hebben een open tuin op een terrein van totaal 3000m2, met een vrij uitzicht naar alle kanten. In de afgelopen 13 jaar hebben ze de borders met veel bloemen, een groentetuin en een vijver met grassen aangelegd. Dat was een aardige klus, omdat het een lange smalle tuin is van 15 meter breed en meer dan 100 meter lang.

Er is van alles te zien in de tuin. Er staat keramiek en bij mooi weer hangen er ook aquarellen, door Trijntje zelf gemaakt. Sjoerd doet het grove snoeiwerk en maait het gras en begint steeds meer plezier van het werk in de tuin te krijgen. Zowel Trijntje als Sjoerd komen uit het onderwijs en zijn daar nog steeds mee bezig, door vluchtelingen uit Syrië en Eritrea Nederlandse les te geven, op vrijwillige basis.

Entree: bijdrage voor kans arme kinderen op een technische school in Kartong, Gambia.

Informatie:

  • Wogmeer 12, 1711 SP Hensbroek
  • Open dagen op 14 en 15 augustus en op 11 en 12 september 2021 van 11:00 tot 17:00 uur.