Bij Bridgeclub Venhuizen is gezelligheid troef

VENHUIZEN – Dat komt door de mensen zelf die wekelijks met veel plezier bij ons komen bridgen. Opmerkelijk dat in onze regio weinig jeugd bridget. Jonge ouderen zijn vaak druk, maar bridgen is goed voor het geheugen. Na een cursus ben je nog geen volleerd bridger. Door het te doen en te lezen, kunt u zich ontwikkelen. Bridgen doe je met een vaste partner. Bridgen valt onder categorie “Denksport”.

Wanneer?

We starten weer in september 2021 als alles goed gaat. Aanvang 13:30 uur. Tussen 2/3 speelronden houden wij een koffiepauze. De meeste komen hier uit de buurt. De drempel is laag en wij kunnen nog paren plaatsen. Wij houden ons aan de voorgeschreven Corona protocollen. Wij beschikken over geavanceerde apparatuur. U hoort gelijk na afloop de uitslag!

Wat doen we nog meer?

Elk jaar sluiten wij af met een koud en/ of warm buffet. En dan maken wij ook de clubkampioenen bekend.

Cursus

Kunt u nog niet bridgen. Wij willen een cursus starten. Velen zijn u al voorgegaan. Pak de telefoon. Voor de al gevorderde bridgers meldt u tijdig aan want “vol is vol”. Voor aanmelden;

0228 542476 ( voor 11:00 uur)/ venhuizerbridgeclub@gmail.com

Onze website ; http://bridgeclubvenhuizen.jimdo.com/

Foto: Bert Putters