Opmeers Vocaal Ensemble in het Groene kerkje Lambertschaag

LAMBERTSCHAAG – In 1991 is het ensemble ontstaan uit de leerlingen van zangpedagoge José Jonkers. Om haar leerlingen te stimuleren ging zij met haar leerlingen concertjes geven. Eerst voor  bejaarden en verenigingen, op diverse locaties.  Later traden zij alleen nog maar op in akoestisch goede ruimten zoals kerken, waarvan er Noord Holland vele zijn. 

Door de jaren heen heeft het ensemble een grote schare fans om zich heen verzameld. Zij geven nu met Kerst en in het voorjaar hun traditionele concerten. Verder treden zij vaak op in vieringen , bij jubilea of andere kerkelijke aangelegenheden. Van de leden wordt verwacht dat zij allen een bepaalde zangvaardigheid hebben.  Nieuwe leden worden zorgvuldig beoordeeld voor zij kunnen toetreden tot het ensemble. Tegenwoordig staat het ensemble onder leiding van Alexandre Pavloff.

Het Opmeers Vocaal Ensemble is op 26 september 2021 te bewonderen in het Groene Kerkje in Lambertschaag, het concert begint om 14.30 uur en duurt tot 17.00 uur. Bestel hier uw tickets

Het Groene Kerkje : Noordeinde 28 1658 CB Lambertschaag