Kwekerij de Bolderik opent haar “vlinderbloementuin” voor het publiek

WERVERSHOOF – U kunt zien hoe Jos Groen en Petra Hageman van Kwekerij de Bolderik de verschillende soorten bloemenzaden telen en daarnaast is ook een deel van de  bloemenmengsels te bewonderen.  Op mooie dagen zijn er vlinders (bv. Groot avondrood, Sint Jansvlinder, Luzerne vlinder), bijen en andere insecten te zien én te horen tussen de bloemen. Daarnaast zijn er ook steeds meer vogels te vinden, die graag mee willen profiteren van de zaden en rupsen.

Wilt u graag wilde bloemen in uw tuin? Om vlinders en bijen te helpen? En zelf te kunnen genieten van de variatie in vormen en kleuren? Dan bent u bij Kwekerij De Bolderik aan het juiste adres. Zij leveren allerlei mengsels: vlindermengsel, bijenmengsel, ecologische mengsels, eetbare bloemen, akkerbloemen en nog veel meer, het grootste deel van eigen milieuvriendelijke kwekerij.
Toegang gratis.

De Kwekerij ligt aan de Gruttoweide 9 in Wervershoof. De tuin is open op 14 augustus van 11.00 tot 16.00 uur

Foto’s: Kwekerij de Bolderik