73 landelijke vaccinatielocaties sluiten de deuren, ook die in Hoorn

HOORN – Dit zegt Harry Katstra van de GGD tegen WF Nieuws. Het aantal mensen die zich nog wil laten vaccineren neemt snel af waardoor landelijk 73 locaties de deuren gaan sluiten.

Dat Hoorn ook de deuren gaat sluiten heeft volgens Katstra ook te maken dat deze vaccinatielocatie in de schaatshal is gevestigd en dat deze weer gereed moet worden gemaakt voor het aankomend schaatsseizoen.. De sluiting van de vaccinatielocatie in Hoorn is per 6 september. De locaties in Middenmeer, Den Helder en Alkmaar blijven wel gewoon open.

Eerder maakte de GGD al bekend dat mensen die gevaccineerd willen worden nu geen afspraak meer hoeven te maken maar gewoon langs kunnen komen in Middenmeer (Agriport), Den Helder of in Alkmaar en tot 6 september bij de schaatshal in Hoorn.