Alzheimer Café Hoorn: Juridische zaken en dementie

HOORN – Alzheimer West-Friesland houdt elke derde woensdagavond een Alzheimer Café voor mensen met dementie, mantelzorgers, familie en betrokkenen. De entree, koffie en thee zijn gratis.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Zijn de zaken goed geregeld?
  • Wat kan ik nog regelen bij dementie?
  • Bewindvoering, mentorschap en curatele; wat houdt dat in?

Door het coronavirus is het nog niet duidelijk of de bijeenkomsten van de Alzheimer Cafés weer door kunnen gaan. Ook de locatie kan nog wijzigen. Alzheimer Nederland wil u graag informeren over de eerstvolgende Cafés, maar raden u aan hun, de berichten in de krant of hun facebookpagina in de gaten te houden. U hoeft zich niet van te voren aan te melden, maar vol is echt vol.

Aanmelden en meer informatie
Inloop is om 19.00 uur en het Alzheimer Café duurt van 19.30 tot 21.00 uur in de Hoge Hop, aan de Roerdomp 2 te Hoorn. Voor aanmelden en meer informatie, neem contact op met Ellen Bos-Ruijer via e.ruijer@alzheimervrijwilligers.nl, ook bereikbaar via 0229-741741, of ga naar www.alzheimer-nederland.nl/regios/west-friesland.