Rock & Rolla Bier, het bier van Dijkpop, een eigenwijs blondje uit Andijk

ANDIJK – Ook dit jaar geen Dijkpop…. maar om toch in de stemming te komen 3 juli, hebben de mensen achter Dijkpop wat lekkers gebrouwen. Je kunt vanaf nu een overheerlijk Rock & Rolla biertje online bestellen. Het is een bier in de stijl van het Rock & Rolla Podium. Met dezelfde uitstraling en een bijpassende smaak. Een eigen recept in samenwerking met brouwer Poesiat & Kater uit Amsterdam.

Het is een blond bier in de Enkel stijl. Licht en goudgeel van kleur met een laag alcoholgehalte (4.8%). Een festivalsfeer verhogend, stoer, fris en fruitig bier dat je drinkt met veel plezier!

Hier krijg je toch zin in! Nou, dat kan geregeld worden. Klik hier en bestel je eigen Rock & Rolla Bier. Als je in de regio woont dan komt het Dijkpop Team het bier in het weekend van het Dijkpop Festival (3/4 juli) bij je thuis brengen.

Na dat weekend zijn de Rock & Rolla blikken exclusief te verkrijgen bij Slijterij Vidra in Wervershoof.

Reageer op dit onderwerp