Stop met roken: doe het vandaag nog!

WEST-FRIESLAND – Stoppen met roken is zodanig belangrijk geworden onder de bevolking dat het steeds normaler wordt om niet meer te roken, te stoppen met roken en dat dit zelfs via de overheid gestimuleerd wordt. 

Dat geeft een extra duwtje in de goede richting voor de rokers die graag willen stoppen, maar waar begint u? Veel rokers hebben al wel eens geprobeerd te stoppen, maar vaak is dit mislukt. In dit artikel vertellen we u over een écht werkende oplossing.

Hoe stop ik met roken?

Een vraag, met duizend verschillende antwoorden. Veel mensen hebben hun ervaringen gedeeld over stoppen met roken. De een las een boek, de andere gebruikte iedere dag een nicotinepleister en sommigen gingen zelfs onder hypnose. Wat voor u de beste oplossing is om te stoppen met roken weet u eigenlijk nooit zeker.

Wanneer u ervaart dat het moeilijk is om te stoppen, is het inzetten van ‘zwaarder geschut’ wellicht nodig. Denk dan bijvoorbeeld aan een cursus.

Wat gebeurt er als ik stop met roken?

Stoppen met roken kent verschillende ontwenningsverschijnselen, maar ook uiteindelijke positieve effecten.

Ontwenningsverschijnselen kunnen zijn:

  • hoesten/kuchen;
  • rusteloosheid;
  • humeurigheid;
  • hoofdpijn;
  • somberheid
  • slecht slapen;
  • meer eetlust.

Vaak zien we dat deze ontwenningsverschijnsel binnen 72 uur weg zijn. Dit verschilt per persoon en kunnen soms langer aanhouden of eerder weg zijn.

Na de eerste paar dagen zult u al snel merken dat stoppen met roken veel positieve effecten heeft op uw gezondheid. Vaak heeft u meer energie, verbetert uw conditie, proef en ruik u beter en heeft u veel geld bespaard. Veel voordelen die u merkt wanneer u eerst even door de zure appel heen bijt.

Ik stop met roken door de cursus

Stoppen met roken is dus niet bepaald gemakkelijk, dat weten we allemaal. Bovenstaand zeiden we al dat er wellicht ‘zwaarder geschut’ ingezet moet worden om u voorgoed van het roken af te helpen: de stop met roken cursus.

Na één cursus stoppen met roken van 4 uur nooit meer zin om te roken? U kunt het zich niet voorstellen en toch is het zo. Bijna 7 van de 10 mensen stoppen definitief met roken na het volgen van onze cursus.

Er wordt niet gesproken over de redenen waarom u zou moeten stoppen met roken. Die kent u al. In deze cursus gebruiken we de kennis van de tabaksindustrie om te stoppen met roken. Door die kennis gaat u totaal anders naar roken kijken.

Reageer op dit onderwerp