Twee auto’s total loss bij ongeval Oostwoud

OOSTWOUD – Zondagavond rond 23:15 uur was er een aanrijding waarbij een personenauto tegen een geparkeerde auto is aangereden. Toen agenten  aankwamen was de bestuurder van de auto niet aanwezig. De agenten hebben de eigenaar van de geparkeerde auto gesproken en deze was bekend met de bestuurder en wilde de schadekwestie onderling afhandelen en geen aangifte doen.

De agenten zijn voor de zekerheid nog naar huisadres van bestuurder geweest, maar hem niet aangetroffen. Ook zijn zij bij een ander adres geweest waar hij mogelijk zou verblijven. Daar was hij ook niet aanwezig. “De collega’s hebben de persoon die wel aanwezig was gevraagd de bestuurder te adviseren om voor controle langs de dokter te gaan i.v.m. de impact van het ongeval,” zegt de woordvoerder van de politie

Foto’s: Inter Visual Studio

Reageer op dit onderwerp