Wat eten wij vandaag: Frittata met tonijn en puntpaprika

Frittata met tonijn en puntpaprika

Wat eten wij vandaag: Frittata met tonijn en puntpaprika Wat eten wij vandaag: Frittata met tonijn en puntpaprika
Aantal personen: 2 Kooktijd:
Nutrition facts: calories fat

Ingredi├źnten

  • 4 eieren
  • 4 el melk
  • 1 ui, in ringen
  • 1 rode puntpaprika, in ringen
  • 0,5 el Italiaanse kruiden
  • 2 el olijfolie
  • 1 blikje tonijn, uitgelekt
  • 1 el kappertjes
  • 50 g Parmezaanse kaas, geraspt

Instructies

  1. Verwarm de ovengrill. Klop de eieren los met de melk, zout en peper. Schep de ui, paprika en kruiden erdoor.
  2. Verhit de olijfolie in de pan en schenk het eimengsel erin. Verdeel de tonijn en kappertjes erover. Laat de frittata op een lage stand afgedekt 8-10 minuten zachtjes garen.
  3. Bestrooi met de kaas en gratineer de frittata zonder deksel nog circa 2 minuten onder de ovengrill.

Foto: DEEN Supermarkten

Reageer op dit onderwerp