Ze zijn er weer, de Opperdoezer Ronde van de koude grond

OPPERDOES – Ze liggen al een tijdje in de supermarkten, maar dat zijn Opperdoezer ronde die uit de kassen komen en niet van de koude grond. Die zijn afgelopen zaterdag van het land van Rosan Bos gekomen, en daarmee de primeur.

Rosan Bos zegt tegen Medemblik Actueel: ‘Ja ze zijn er weer, de allereerste Opperdoezer Ronde van de koude grond. Van échte Opperdoezer grond, oftewel het oude land. 🥔Want op de achtergrond zie je de kerk van Opperdoes. Alleen aardappels die binnen een straal van 1 kilometer om de kerk van Opperdoes staan mogen Opperdoezer Ronde genoemd worden.Verkrijgbaar bij ons in de winkel op de almersdorperweg 26 in Opperdoes. Maar ook te bestellen via de webshop op onze site: www.opperdoezerronde-online.nl

De Opperdoezer ronde is over de hele wereld beroemd en vermaard, de grootste koks van deze aarde zetten maar al te graag de Opperdoezer ronde op het menu.. Maar natuurlijk ook bij u thuis mag deze ‘pieper’ niet ontbreken..  En voor diegenen die nog nooit een Opperdoezer ronde hebben gegeven, hier vindt u een heerlijk gerecht met de Opperdoezer ronde

Foto aangeleverd

Reageer op dit onderwerp