Terughaalactie DEEN Supermarkten: Warung nasi ajam en Warum bami rendang

HOORN – In opdracht van Warung Food Services roept DEEN Supermarkten uit voorzorg met onmiddellijke ingang de volgende producten terug: Warung nasi ajam 450 gram met THT 31-05-2021 Warung bami rendang 450 gram met THT 31-05-2021

Tijdens een kwaliteitscontrole bij Warung Food Services is gebleken dat deze producten de bacterie listeria kunnen bevatten. Consumptie van deze producten kan maag- en darmklachten tot gevolg hebben en kan schadelijk zijn voor de gezondheid, vooral voor kinderen, ouderen, mensen met een verzwakt afweersysteem en zwangere vrouwen.

Heeft u (een van) deze producten met vermelde houdbaarheidsdatum in huis dan adviseert DEEN SUpermarkten u bovengenoemde producten niet te consumeren. U kunt de producten terug brengen naar de  winkel, u krijgt dan het aankoopbedrag terug.

DEEN supermarkten biedt haar verontschuldigingen aan voor dit ongemak. Indien u nog vragen heeft kunt u op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur contact opnemen met de klantenservice op telefoonnummer 0229-252100 (gratis).

Reageer op dit onderwerp