Schuldeiser legt beslag op woonboerderij en bankrekeningen Dirk Scheringa

OPMEER – Een dispuut tussen een schuldeiser een Dirk Scheringa heeft er gisteren toegeleid dat de schuldeiser beslag heeft gelegd op de bankrekeningen en op de woonboerderij van de oud DSB Bank eigenaar. Het zou gaan om een schuld van 130.000 euro die Scheringa heeft bij ondernemer Nikos van der Laan van het telemarkingsbedrijf Convins. 

Voor van der Laan is de maat vol en wil nu gewoon zijn geld krijgen. De schuld van Scheringa bij van der Laan is ontstaan toen Scheringa het bedrijf van van der Laan in handen nam om zijn bedrijf de Nationale Bedrijvencheck(NBC) bekendheid te geven.  Behalve op de bankrekeningen, de woonboerderij is er ook beslag gelegd op een Harley-Davidson Heritage Classic en op de inkomsten van Scheringa die hij krijgt uit twee bedrijven van hem.

Van der Laan laat weten dat hij binnenkort een bodemprocedure gaat starten om al zijn geld alsnog te krijgen. Van der Laan vroeg in 2019 het faillissement van NBC aan.

Reageer op dit onderwerp