Oosterblokker krijgt met pop-up BBQ-store Grill Direct een uniek concept

OOSTERBLOKKER – Martijn Meurs en Erik Kool zijn de twee ondernemers achter dit uniek concept dat in Oosterblokker vanaf 28 mei is te vinden. Het idee ontstond in de zomer van 2020 toen de twee begonnen met het verkopen van houtskool. Dit liep enorm uit de hand en inmiddels hebben beide mannen een zeer breed assortiment opgebouwd van houtskool, sauzen en accessoires voor het BBQ’en. Op 28 mei gaan de deuren open van de pop-up BBQ-store voor mensen die net zoals Meurs en Kool een passie hebben voor BBQ’en. 

Tijd en aandacht voor de klant

Achter het verkopen van houtskool zat in eerste instantie geen duidelijk plan, het was vooral leuk om samen te doen. Al snel komen Martijn en Erik erachter dat er een community schuilgaat achter alles wat te maken heeft met houtskool. Daarom besloten ze begin dit jaar hun assortiment uit te breiden en een webshop te beginnen. Met succes: de bestellingen blijven binnenstromen.

In de regio Hoorn-Medemblik bezorgen de enthousiaste ondernemers Martijn en Erik zelf de bestellingen. Hierdoor staan de mannen direct in contact met de klant en kunnen zij inspelen op hun vraag: _”Tijdens het bezorgen van bestellingen raken wij vaak in gesprek met onze klanten. Wij merken dat er in de regio een grote vraag is naar een gespecialiseerde zaak voor barbecue-liefhebbers. Daarom besloten we een sprong in het diepe te nemen: we gaan een (tijdelijke) fysieke winkel openen. In een winkel hebben wij alle tijd en aandacht voor de klant om te praten en sparren over onze gezamenlijke passie. Wij kijken er naar uit om onze klanten te ontvangen!” _

Iedereen is welkom

Vanaf 28 mei 2021 kunnen enthousiaste BBQ’ers elke vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur en zaterdag van 9:30 tot 17:00 uur in de pop-up store terecht. Van beginnend tot pro, iedereen is welkom en wordt voorzien van het juiste advies. De pop-up BBQ-store is gevestigd op Oosterblokker 63A in Oosterblokker.

Reageer op dit onderwerp