Ook Hoorn gaat Fixi-app gebruiken voor meldingen over de openbare ruimte

HOORN – Ziet u een losse stoeptegel of een kapotte lantaarnpaal? Deze en andere meldingen over de openbare ruimte geeft u snel en eenvoudig door aan de gemeente. Dit gaat vanaf nu met de Fixi-app of via de website.

Wethouder Simon Broersma: ‘Hoorn willen we schoon, heel en veilig houden. Daarom zijn meldingen van inwoners erg belangrijk. Jaarlijks krijgen we meer dan 10.000 meldingen. Om het voor deze inwoners nog gemakkelijker te maken om iets door te geven, werken we vanaf nu met Fixi’.

Zo werkt het

Een melding doet u via de pagina Melding openbare ruimte of met de Fixi-app. Op een kaart ziet u of uw melding al bekend is bij de gemeente. Na uw melding houden wij u op de hoogte van de afhandeling. Het blijft ook mogelijk om telefonisch uw melding door te geven.

Fixi-app

Maakt u vaker een melding? Dan kunt u ook de Fixi-app gratis downloaden op uw smartphone via de Apple Store of Play Store. Via de app kunt eenvoudig een melding maken en de status van de melding volgen.

Reageer op dit onderwerp