Bestuurder personenauto slaat op de vlucht bij waterongeval Medemblik

MEDEMBLIK – Donderdagochtend omstreeks zeven uur is langs de Brakeweg in Medemblik een een auto ter water geraakt. Ter plekke werd er niemand aangetroffen bij de auto. De brandweer heeft daarop ter plekke voor de zekerheid met duikers een zoekslag gemaakt in het water, maar heeft niemand aangetroffen.

Vermoedelijk is de auto uit de bocht gevlogen en daardoor in het water belandt. Waarom de bestuurder er vandoor ging, is niet bekend. Wel gaf de politie aan dat de eigenaar van de auto bekend is, maar het is niet zeker of dat de bestuurder was. De hulpdiensten zijn op poolshoogte gaan nemen op het adres van de eigenaar. De auto wordt geborgen door een berger.

Foto’s: Inter Visual Studio / Danielle Rood

Reageer op dit onderwerp