Tweede editie Soccer Clinic Koggenland met Touzani

KOGGENLAND – Zondag 23 mei 2021 (eerste pinksterdag) organiseert de gemeente Koggenland in samenwerking met Hovocubo jeugdopleiding, Jongerenwerk en Sportraad Koggenland de activiteit ‘Soccer Clinic’. Deze Soccer Clinic op het terrein van Victoria-O is speciaal voor kinderen van 7 t/m 15 jaar uit de gemeente Koggenland.

Wat is Soccer Clinic Koggenland?
Bij Soccer Clinic worden de kinderen uitgedaagd door bekende topsporters zoals freestyle voetbalpionier Touzani en olympisch sprinter Gregory Sedoc. Ook Simon Tahamata, Yuri Cornelisse en Every Janzen zijn aanwezig. Jij doet toch ook mee? Het evenement is van 10:00 tot 12:00 uur op het terrein van Victoria-O in Obdam.

Doe mee met de Soccer Clinic!
Inschrijven kan vanaf vrijdag 7 mei om 17:00 uur via www.noordhollandactief.nl. Hier vind je ook alle informatie over de Soccer Clinic. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, vol=vol. Vragen? Mail naar bsc@sportraadkoggenland.nl

Foto: Still uit video Touzani

Reageer op dit onderwerp