Pannenkoekenstation Opperdoes krijgt nieuwe eigenaar

OPPERDOES – Op 1 juli 2021 krijgt Pannenkoekenstation de Bijenstal een nieuwe eigenaar. Het restaurant met zijn uitnodigende buitenterras en speeltuin, miniatuurtreinen en bijenstal trekt door de jaren heen veel bezoekers naar Opperdoes. Jan Glazenborg en Monique van der Velden kochten het pand aan Oosteinde 41 zo’n 20 jaar geleden. Met hun passie voor bijen en treinen creëerden ze de unieke toeristische attractie die we vandaag kennen.

Een groot deel van ons werkzame leven zijn we bezig geweest in Opperdoes. Onze kinderen hebben hier een fantastische jeugd gehad. Vele samenwerkingsverbanden zijn we aangegaan en met elkaar hebben we iets op de kaart gezet. Dit maakt ons trots en dankbaar. In al de jaren dat we zijn bezig geweest met onze zaak hebben we vele gasten mogen ontmoeten. Velen van hen zijn gewoon vrienden geworden. Dat zullen we missen. Maar uit het hart zullen zij niet verdwijnen. Zelfs niet uit het oog, want Jan blijft actief in het mooie Westfriesland. Monique blijft werken bij Woningstichting het Grootslag.  We staan allemaal aan het begin van nieuwe uitdagingen. Elk eind is een nieuw begin. Wij wensen Björn en Vicky alle succes toe en sluiten af  met een mooi gezegde: Best gaan!,’ vertelt Monique van der Velden aan WF Nieuws

Tekst loopt door onder de foto

Foto aangeleverd

De nieuwe eigenaren, Vickey Kuet en Björn Kirchhof verhuizen met hun 2 kinderen van Amsterdam naar Opperdoes. Bjorn brengt meer dan 25 jaar kennis in de horeca met zich mee. Zijn carrière beslaat werken en reizen in verschillende delen van de wereld. Björn gaat het Pannenkoekenstation voortzetten en heeft zin in de nieuwe uitdaging.

Björn Kirchof zegt hierover: “We zijn erg dankbaar voor de mogelijkheid om hier binnenkort te wonen en te werken. Dit met enorm veel respect voor wat Jan en Monique in de loop der jaren hebben opgebouwd. Toch kijken we er met spanning naar uit om onze eigen visie in daden om te zetten. De komende maand zullen we ons bezig houden met het creëren van een nieuwe gastro-ervaring.

Foto’s aangeleverd

Reageer op dit onderwerp