Boetje Abbekerk, ontstaan uit voorliefde voor woonaccessoires

ABBEKERK – Boetje Abbekerk is een initiatief van Inge de Meer uit Akersloot en Marijke Trienekens uit Abbekerk. Ontstaan uit de gezamenlijke liefde voor mooie woonaccessoires. Op het moment dat de partner van Marijke één van zijn klassiekers verkocht kwam er ruimte vrij op de boerderij. Met een vriendschap van vele jaren was dit een mooi moment voor Inge en Marijke om te starten met Boetje Abbekerk.

Een winkel met woonaccessoires en leuke, mooie en bijzondere kadootjes. Items die je ook bij de betere en luxe winkels kan krijgen, alleen bij ons voor schappelijke en betaalbare prijzen. We vinden het zelf een super leuk assortiment wat we met regelmaat aanvullen en wijzigen.

Marijke Trienekens en Inge de Meer doen dit naast hun gewone werkzaamheden en als de vlag uithangt, vaak op vrijdag, zaterdag en zondag, en op hoogtijdagen als Hemelvaart en Pinksteren gaat de deur van Boetje Abbekerk open. ‘Op deze dagen pakken we extra uit. Op Hemelvaartsdag en Pinksteren staan we met allerlei gevulde tafels over het hele erf, zodat we goed rekening kunnen houden met de RIVM regels. We zijn aangesloten bij de West-Friese Verkoopstalletjes en Stalletjes langs de weg in Noord-Holland en zijn gevestigd op t Zuideinde 6 in Abbekerk. Kom gezellig bij ons winkelen. We zijn ook te vinden op social media, like ons snel, want momenteel loopt er een hele toffe weggeef WIN-actie,‘ zegt Marijke Trienekens tegen WF Nieuws.

Reageer op dit onderwerp