Westfriesland SEW start ‘kiprollade actie 2021’

NIBBIXWOUD – Samen met Poeliersbedrijf van der Laan heeft Westfriesland SEW weer een geweldige actie opgezet voor iedereen die onze vereniging een warm hart toe draagt en van kiprollade houdt.

Wil jij ook tijdens de Pinksterdagen genieten van heerlijke kiprollade? Voor slechts € 11,95 brengt WF SEW, binnen West-Friesland, de heerlijke kiprollades bij je langs. Daarnaast is er dit jaar ook de mogelijkheid om de kiprollades af te halen bij Vriend Aardbeien in Benningbroek.

Al meer dan een jaar staat de wereld op zijn kop door de maatregelen die genomen zijn in verband met Covid-19. Ook bij Westfriesland SEW merken zij  hiervan sportief en financieel de gevolgen. Helaas moet WF SEW nog steeds alle zeilen bijzetten, en kunnen jullie steun daarom goed gebruiken.

Bestel jij ook de heerlijke kiprollades? Om zelf van te genieten en WF SEW een steuntje in de rug te geven, sterker uit deze huidige tijd te komen. Je kunt deze overheerlijke kiprollades (2x 500gr) bestellen via de speciale website: www.wfsew.nl/kipactie

Reageer op dit onderwerp