Eerste weekend afsluiting Melkmarkt Enkhuizen rustig verlopen, de weergoden werkten niet echt mee

ENKHUIZEN – Sinds afgelopen weekend kan het verkeer geen gebruik meer maken van de Melkmarkt in Enkhuizen, fietsers kunnen er nog wel gebruik van maken maar moeten dan wel afstappen. 

De gemeente Enkhuizen besloot de Melkmarkt, net zoals in 2020, af te sluiten voor al het verkeer om zo de horeca meer ruimte te geven voor hun terrassen en zo nog iets te kunnen verdienen.  Helaas werkten de weergoden niet echt mee. Op een enkele diehard na was het nog niet echt druk te worden..  Ook de rest van deze week werkt het weer niet mee. Tot en met vrijdag gaat er elke dag wel een bui vallen en is het koud voor de tijd van het jaar. Maar volgend weekend is de kans op volle terrassen erg groot, de temperatuur gaat richting de 20 graden en is veel zon.

Foto: Henk Kroeb

Reageer op dit onderwerp