Medemblik en Andijkse ondernemer zoeken naar oplossing voor illegale wooncabines

ANDIJK – De wooncabines bij een bedrijf op de Horn in Andijk blijken inderdaad illegaal te staan, de afgegeven vergunning in 2010 was maar 5 jaar geldig maar de ondernemer was in de veronderstelling dat de cabines gewoon legaal op zijn terrein stonden.

Samen met de gemeente Medemblik gaat de ondernemer nu op zoek naar een oplossing om zo tot een legale huisvesting te komen voor zijn personeel. De cabines blijken voor het grootste deel van het jaar gewoon als woonverblijven in gebruik te zijn door personeel van het bedrijf.Of het bedrijf een nieuwe vergunning gaat krijgen is nog maar de vraag, volgens Silva Visser van de ChristenUnie is dit juist uitgesloten omdat ze al een keer zijn verlengd.

Reageer op dit onderwerp