Ouders komen tot rust bij Chancare Zwaagdijk

ZWAAGDIJK – Chantal Schakelaar is gezinsbuddy en dan speciaal voor kinderen tussen de 1 en 8 jaar. Met haar Chancare heeft Chantal Schakelaar over 2020 en voorjaar 2021 al diverse succesvolle reset trajecten aan kinderen gegeven.

In het Chancare Ont-zorghuis in Zwaag knapten kinderen en ouders via een traject stuk voor stuk op en kwamen tot meer ontspanning. Juist door in een korte periode van zeer intensieve zorg via Chancare met daarbij veel contact met Chantal Schakelaar worden in een korte tijd veel veranderingen teweeg gebracht binnen het gezin. In de restperiode daarna wordt dan nog gewerkt aan veranderingen om zo meer inzicht te krijgen in het opvoeden en eigen handelen, al pratend met Chantal komen de ouders dan tot nieuwe inzichten.

Voor het Ont-zorghuis Chancare gelden 3 magische woorden, Rust, regelmaat en reinheid,  en dat alles overgoten met een grote hoeveelheid liefdevolle zorg, warme aandacht en vooral een ‘thuisgevoel’ bij het Ont-zorghuis Chancare.

Dit alles onder gespecialiseerde begeleiding en toezicht van ZZP verpleegkundige en gespecialiseerd gezinsbuddy Chantal Schakelaar.. wilt u meer weten over Chancare, kijk dan op www.chantalschakelaar.nl

Reageer op dit onderwerp