Piet Wijdenes Vrijwilliger van het jaar bij v.v. Opperdoes

OPPERDOES – 40 jaar lang trouw elke maandag de kantine weer schoonmaken na een weekend vol voetval bij v.v. Opperdoes. Voor Piet Wijdenes was het geen probleem, 40 jaar lang zette hij zich vol in voor ‘zijn cluppie’ in Opperdoes. Behalve de kantine schoonmaken deed Piet nog veel meer voor v.v. Opperdoes en om dank te tonen besloot het bestuur om Piet eens flink in het zonnetje te zetten.

Vlak voor de Algemene Ledenvergadering ging een afvaardiging van het bestuur naar het huis van Piet die op dat moment niets vermoedend thuis kwam van zijn werk. Van voorzitter John van Dijk kreeg Piet Wijdenes als allereerste de onderscheiding ‘Vrijwilliger van het jaar-award’, wat voor Piet meer een Life Time Achievement Award is of nog beter een oevreprijs.

Duidelijk verrast nam Piet de onderscheiding en een flinke bos bloemen in ontvangst..

Ps. Denkt u nog om de Tikkie Terugactie van v.v. Opperdoes.. De voetbalclub is hard geraakt door de coronacrisis en gevoetbald wordt er al helemaal niet meer. Dit heeft voor v.v. Opperdoes verregaande financiële gevolgen maar ook worden evenementen als het stratentoernooi niet meer georganiseerd en is de kantine gesloten terwijl de maandelijkse kosten gewoon doorlopen.

Hoe kunt u doneren?

 • Geef Corona daarom een ‘Tikkie’ terug en steun je club met een bijdrage.
  Scan de QR-code en volg de link naar het betaalverzoek. Via deze veilige iDeal-omgeving kun je eenvoudig doneren aan onze voetbalclub. Je zit verder nergens aan vast maar je helpt ons enorm deze periode door te komen. Dank je wel!

  Zo lever je jouw bijdrage via iDeal-QR:
  1. Open de bankapp, Tikkie-app, fotocamera of generieke QR-scanner op uw mobiel
  2. Scan de QR-code hier of klik op deze link
  3. Kies het opgegeven bedrag of pas het zelf aan. Rond de iDeal-transactie af
  4.Breng deze actie ook onder de aandacht van je huisgenoten en vraag hen ook mee te doen

  Op andere wijze doneren?
  Maak uw bijdrage over op rekeningnummer NL26 RABO 0333 0030 12 t.n.v. Voetbalvereniging Opperdoes o.v.v. donatie

  Zakelijk doneren?
  Neem contact op via penningmeester@vvopperdoes.nl.

  Foto: v.v. Opperdoes

Reageer op dit onderwerp