Wat eten wij vandaag: Gehaktschotel met paprika en courgette

Gehaktschotel met paprika en courgette

Wat eten wij vandaag: Gehaktschotel met paprika en courgette Wat eten wij vandaag: Gehaktschotel met paprika en courgette
Aantal personen: 4 Kooktijd:
Nutrition facts: calories fat

Ingrediënten

  • 1 eetl. zonnebloemolie
  • 350 g rundergehakt
  • 600 g aardappelschijfjes, koelvers
  • 250 g cherry-/kerstomaatjes
  • 2 rode paprika’s
  • 1 courgette, in blokjes
  • 1 eetl. oregano
  • 1 pot Aardappel Anders Bacon-Ui
  • eventueel 120 g kaas, geraspt, om te bestrooien

Instructies

  1. Verwarm de oven voor op 220ºC. Verhit de olie en bak hierin het gehakt rul. Giet eventueel overtollig vocht af en breng op smaak met zout en peper.
  2. Meng de aardappels met de groenten, oregano en Aardappel Anders door het gehakt.
  3. Schep het geheel in de ovenschaal en bestrooi eventueel met geraspte kaas. Bak de schotel circa 35 minuten in de oven.

Foto: DEEN Supermarkten

Reageer op dit onderwerp