Wat eten wij vandaag: Tortellini met broccoli in romige tomatensaus

Tortellini met broccoli in romige tomatensaus

Wat eten wij vandaag: Tortellini met broccoli in romige tomatensaus Wat eten wij vandaag: Tortellini met broccoli in romige tomatensaus
Aantal personen: 2 Kooktijd:
Nutrition facts: calories fat

Ingrediënten

  • 1 el pijnboompitten
  • 250 g (spinazie)tortellini
  • 1 broccoli, in kleine roosjes
  • 2 el rode pesto
  • 125 g crème fraîche
  • 125 g cherry-/kerstomaatjes, gehalveerd
  • 50 g Parmezaanse kaas

Instructies

  1. Rooster de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan en houd apart. Kook de tortellini beetgaar. Kook de broccoliroosjes de laatste 4 minuten mee.
  2. Verhit een koekenpan en voeg de pesto, crème fraîche en tomaatjes toe. Laat 3 minuten pruttelen. Roer de tortellini en broccoli door de saus en breng op smaak met zout en peper. Bestrooi met de pijnboompitten en schaaf de Parmezaanse kaas erover.

Opmerkingen

Let op! Voor twee personen

Foto: DEEN Supermarkten

Reageer op dit onderwerp