Politiek Opmeer wil uitstel overdracht wegen HHNK naar Opmeer, ozb zal zeker verhoogd gaan worden

OPMEER – De politiek in Opmeer wil de discussie in de gemeenteraad over de overdracht van de wegen van HHNK naar de gemeente Opmeer uitstellen omdat er nog teveel onzekerheden zijn. Onzekerheden over de staat van onderhoud van de wegen, bruggen, etc etc. en wat het financieel gaan betekenen voor de inwoners van de gemeente Opmeer.

Zo hoeven bijvoorbeeld de inwoners van Opmeer geen Waterschapsbelasting meer te betalen maar zal aan de andere kant het ozb flink omhoog gaan omdat alle kosten voor onderhoud van deze wegen op het bordje van de gemeente Opmeer komt te liggen en daarnaast er extra personeel moet worden aangenomen die zich speciaal met de wegen binnen de gemeentegrens van Opmeer gaan bezighouden.

Er zal de aankomende 12 jaar, zolang gaat het nog duren voor de overdracht een feit is, nog heel veel discussie gaan volgen over de overdracht van de wegen naar de gemeente Opmeer.

Reageer op dit onderwerp