Haal de kroeg naar je thuis: Speel zo thuis je favoriete Caféspelen van thuis uit.

INGEZONDEN MEDEDELING – We missen het allemaal wel, gezellig met enkele vrienden de kroeg in duiken tot heel laat (of vroeg), gepaard met de nodige hoeveelheid bier of andere alcoholische dranken. Helaas kunnen we daar momenteel nog maar van dromen. Toch zijn er enkele manieren om de kroeg (en zijn typische spellen) naar jou thuis te brengen. We geven enkele voorbeelden.

Darten van thuis uit

Als er 1 spel is typisch voor de kroeg maar dat inmiddels uitgegroeid is tot een echt sport, dan is het wel darten. Ons land bracht al meerdere wereldtoppers voort zoals Michael Van Gerwen en Raymond van Barneveld. Een dartbord kan je ook perfect bij je thuis

Door de sluiting van de horeca kwamen veel hobbyspelers echter niet meer aan spelen toe. Behalve diegenen die net dat beetje extra moeite erin willen steken en een stuk van hun mancave ombouwden tot dartruimte. En met enkele tientjes heb je heel snel en goedkoop je eigen dartboard.

En ook die professionele spelers gaven het goede voorbeeld hoe ze van thuis uit kunnen spelen, want de Professional Darts Corporation (PDC) organiseerde met de PDC Home Tour een heus thuistoernooi waar alle spelers van thuis uit hun bord streamden.

Poolen: Maak de ultieme Mancave met een pooltafel

De ultieme investering voor een mancave is toch wel een pooltafel. Terwijl je voor een paar honderd al een compacter model hebt, kosten professionele pool- of biljarttafels al snel enkele duizenden euro’s. Niet goedkoop, maar dan heb je wel meteen iets waarmee je kan uitpakken bij je vrienden, wanneer die allemaal weer op bezoek mogen komen.

Tekst loopt door onder de afbeelding

Foto aangeleverd

Heb je echter niet zo veel budget, dan kan je online wel tientallen spellen vinden waar je pool kan spelen tegen vrienden of andere mensen wereldwijd. Er bestaat ook nog een mooie tussenweg zoals pool spelen via een Virtual Reality-headset, maar verwacht hier absoluut niet hetzelfde dat je hebt met het echte spel in de kroeg.

Haal de fruitautomaat uit de kroeg naar je thuis

Als er 1 ding is dat wel beter is om thuis te spelen dan in de kroeg dan zijn het wel gokkasten. In tientallen online casino’s kan je de beste gokkasten spelen zonder account en vaak zal je zelf de klassieke gokspellen die je in de kroeg terugvindt of varianten daarop terugvinden.

Online gokkasten spelen heeft 2 grote voordelen vergeleken met er op te spelen in de kroeg. Ten eerste is het uitbetalingspercentage veel hoger: Bij gokkasten in de kroeg is dit in de praktijk maar rond de 80%, terwijl je met online gokspellen meestal rond de 95% of hoger ligt. Daarnaast zijn er limieten in de kroeg wat winst betreft, terwijl je in de online varianten soms zelfs jackpots van miljoenen euro kan winnen.

Reageer op dit onderwerp