Regionale horeca én het Rundveemuseum blij met succes Lionsactie.

AARTSWOUD – West Friesland draagt de regionale horeca én het Rundveemuseum in Aartswoud een warm hart toe. In het weekend van 9-11 april organiseerde Lionsclub Opmeer-Medemblik een lenteactie. Acht regionale restaurants boden een speciaal Lentemenu aan. Klanten die het menu bestelden, steunden het betreffende restaurant in deze moeilijke tijd en doneerden daarmee een bijdrage voor het herstel van het educatieve Rundveemuseum, dat afgelopen februari door een grote brand werd getroffen.

Lees ook: Brand verwoest schuur Museumboerderij Aartswoud

De actie sloeg aan bij de inwoners van de regio Opmeer-Medemblik. Door de inspanning van de Lions en de promotie door de restaurants zelf is een mooi resultaat geboekt. De deelnemende restaurants waren tevreden. Voor het rundveemuseum is € 1500,00 opgehaald. Binnenkort zal aan het Rundveemuseum een cheque worden aangeboden.

Foto aangeleverd /Inter Visual Studio

Reageer op dit onderwerp