Hoornse Woensdagmarkten (Foto aangeleverd)

Edith Hartog zoekt deelnemers en medewerkers voor de volgende evenementen

HOORN – Op de nagels én de tanden bijten, daar kwam het afgelopen jaar wel zo’n beetje op neer voor Edith Hartog. Het evenementendeel van haar bureau lag zo goed als stil. En de dingen die nog wel liepen werden afgeblazen of in een heel kleine vorm uitgevoerd.

Maar afgelopen weekend kwam het verlossende woord van de opdrachtgever voor veel evenementen in Hoorn. Starten maar met de werving voor je verschillende doelgroepen en we bekijken per maand hoe de ontwikkelingen gaan met het oog op de Covid 19 maatregelen.

Dat hoef je natuurlijk geen twee keer zeggen en dus loopt het wervingstraject voor deelnemers in alle soorten en maten aan deze grootschalige activiteiten inmiddels. Wel met een paar maanden achterstand en dat resulteert weer in een stuwmeer van adresbestanden, uitnodigingen, websites die moeten worden bijgewerkt, programma’s die moeten worden geschreven en ondertussen loopt de mailbox vol en blijven de telefoons rinkelen. “Heerlijk! Als vanouds bijna! Normaal gesproken gaan dergelijke uitnodigingstrajecten wat meer gedoseerd maar nu loopt alles een beetje door elkaar heen en dat is best geinig want ik vlieg met mijn gesprekken van hot naar her.”

Edith zoekt deelnemers en medewerkers voor de volgende evenementen:

  • Hoornse Clowntjesdag op woensdag 21 juli: schminkers en attractiebegeleiders
  • Hoorns Oldtimerspektakel op zondag 25 juli: mensen met bijzondere auto’s van minimaal 30 jaar oud
  • Hoornse Ponydag op woensdag 28 juli: deelnemers met een eigen of een verzorgpony
  • Straatmuzikantendag op woensdag 4 augustus en het Zeepkistfestival op zondag 29 augustus, beide in Hoorn: muzikanten en zangers, kleine groepjes mogen ook, die het leuk vinden om op straat onversterkt op te treden.
  • Open Monumentendag zaterdag 12 september: iedereen die iets leuks of bijzonders kan laten zien of doen wat passend is.
  • Oproepers en handigerds die zo af en toe willen helpen met de meest voorkomende klussen en klusjes.

Alles wordt toegelicht op de website: www.edithhartogevenementen.nl/inschrijven-op-evenementen/

Wil je je nog niet vastleggen maar wel op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang uitnodigingen als dat zo te pas komt.

Reageer op dit onderwerp