Opmeer krijgt een door de bewoners van de Heerenweide ontworpen speeltuin

OPMEER – De bewoners rondom de nieuwe speelplek in fase 1D van Heerenweide mochten meedenken over een nieuw ontwerp voor een nieuwe speelplek. Zo’n 55 omwonenden ontvingen een brief met vier ontwerpen waaruit gekozen kon worden. Er zijn 27 stemmen uitgebracht. Er kwam een duidelijke winnaar uit de bus. Ongeveer de helft van de mensen koos voor ontwerp van Kompan!

Houten elementen

De geselecteerde ontwerpen bevatten allemaal veel hout en zijn geschikt voor meerdere doelgroepen. Het ontwerp van Kompan is zeer divers en wordt gerealiseerd tegenover het zorgcentrum Wilgaerden aan de Weidehof, de Herensingel en de Floris van Noordwijklaan.

Rond de zomervakantie klaar

Vanaf maandag 12 april aanstaande start aannemer Sam Schagen met de aanleg van de speeltuin. Rond de zomervakantie moet het werk gereed zijn en kan er gespeeld worden! De gemeente bedankt alle omwonenden voor het meedenken.

Op de foto boven, het winnend ontwerp

Reageer op dit onderwerp