Theaterkerk Hemels Twisk klaar om weer helemaal los te gaan

TWISK – Ze kunnen er niet op wachten, op de versoepeling van de coronamaatregelen voor de cultuursector. Theaterkerk Hemels in Twisk ziet wel weer de mogelijkheid om vanaf (mogelijk) mei weer de 2x 30 formule te mogen hanteren, 2x 30 bezoekers voor 1 van de theatervoorstellingen.

Voor de concerten in mei dus wellicht goed nieuws, maar voor de aprilconcerten van Carel Kraayenhof (12-4) en Alex Roeka (25-4) gold/geldt dit niet. De theaters blijven in april in ieder geval dicht. We zijn in overleg met Carel over zijn nieuwe concert, waarin Juan Pablo Dobal hem begeleidt. Een datum volgt spoedig. Het inhaalconcert van Alex Roeka vindt hoogstwaarschijnlijk 12 september plaats. Ook met Skotwal en Beth&Flo is Theaterkerk Hemels nog in gesprek over een nieuwe datum.

De meiconcerten van Eric Vloeimans en Van Wijck staan nog. Of we daarvan kunnen gaan genieten is afhankelijk van het openingsplan van het kabinet en natuurlijk de ontwikkeling van de besmettingen/ziekenhuisopnames.

Op 12 juni staat opnieuw The Preachermen met hun intense Southern Blues op de agenda. Theaterkerk Hemels gaat ervan uit dat ze ook met 30 bezoekers in de zaal het dak eraf kunnen spelen.

Online Concerten 
Het online-concert van De Vrouw Van Pilatus was een groot succes. Een virtueel gezelschap van circa 350 mensen heeft de voorstelling gezien. Theaterkerk Hemels kreeg er heel veel positieve reacties over. Dieuwertje, Jeroen, Henriette, Thijs, David en Jasper vonden het heerlijk om weer eens op een podium te staan. Theaterkerk Hemels heeft samen met de technici in de zaal het gebrek aan live applaus ruimschoots gecompenseerd door extra veel geluid te maken. Er wordt nu zelfs overwogen om online-concerten te blijven aanbieden. Als aanvulling op de fysieke uiteraard.

B&B
Mocht u een prijswinnende B&B willen boeken om voor of na het concert te overnachten: wees er snel bij! De boekingen stromen binnen sinds de omroep MAX-uitzending op Goede Vrijdag

Reageer op dit onderwerp