Het eerste coronavaccin in West-Friesland is gezet, mevrouw Kofman uit Enkhuizen is de gelukkige

HOORN – Ze is maar wat blij dat ze haar vaccinatie heeft gekregen tegen het coronavirus, Rini Kofman uit Enkhuizen kan nu tenminste weer haar kinderen en kleinkinderen zien. Het afgelopen jaar was waardeloos, haar drie kleinkinderen mocht ze niet of amper zien. En toen ze vorige week jarig was en haar kleindochter haar wilde feliciteren moest dat door het raam..

Van de Hoornse wethouder Marjon van der Ven krijgt Rini Kofman een mooie bos bloemen overhandigd nadat ze de prik heeft gekregen. In de nieuwe vaccinatielocatie in de ijsbaan van Hoorn kan de GGD dagelijks maximaal 4500 mensen vaccineren, voor vandaag staan er 200 mensen op de lijst die de prik komen halen.

Rini Kofman krijgt uit handen van Wethouder Marjon van der Ven van Hoorn een bosje bloemen (Foto boven en onder: Foto Hoekstra)

Reageer op dit onderwerp