Rene Houtman is Online Pokerkampioen van Medemblik

MEDEMBLIK – Op 25 maart werd het Online Pokerkampioenschap van Medemblik georganiseerd. In totaal kwamen er 205 pokerliefhebbers af op deze voorronde van het Open Nederlands Kampioenschap Poker. Het virtuele startschot werd om 19.30 uur gegeven en na iets meer dan 4 uur online pokeren werd Rene Houtman de Online Pokerkampioen van Medemblik.

Sinds de uitbraak van het coronavirus heeft de organisatie van het nationale amateurkampioenschap online voorrondes toegevoegd aan het originele concept waar eerder alleen voorrondes in lokale horecagelegenheden gespeeld werden. “De online voorrondes hebben ervoor gezorgd dat het nog laagdrempeliger is om kennis te maken met het spel,” vertelt organisator Mathijs Jonkers.

Naast de mooie bokaal die hij per post ontvangt, kwalificeert Rene zich voor de halve finales die in juni gehouden worden. Als hij daar bij de beste 10% eindigt gaat hij door naar de landelijke finale. De finale wordt in juli 2021 gespeeld in de Heerlickheijd in Ermelo. Ook Ferdi Ramdien (2e) en  (3e) Mark Bosboom wonnen door hun prestatie een plek in de halve finales, ook werden er nog 13 kwartfinale tickets vergeven.

De gehele uitslag van het Online Pokerkampioenschap van Medemblik is hier te vinden.

De top 3 van Medemblik:

  1. Rene Houtman
  2. Ferdi Ramdien
  3. Mark Bosboom

Reageer op dit onderwerp