48-jarige inwoner Opperdoes gewond na mishandeling door twee inwoners Medemblik

MEDEMBLIK – Een 48-jarige inwoner van Opperdoes is zondagavond gewond geraakt bij een vechtpartij op de Kruisstraat in Medemblik, na de mishandeling gingen de twee verdachten, twee inwoners van Medemblik (19 en 29 jaar) met bezittingen van de man uit Opperdoes er vandoor.

De politie is direct daarop een  zoektocht gestart naar de twee mannen en kwam deze tegen op de Turfhoek in Medemblik waarna ze zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Hoorn voor verhoor. De beide mannen zitten nog in bewaring. De man uit Opperdoes is door ambulancepersoneel nagekeken maar hoefde niet naar het ziekenhuis te worden gebracht.

Politiewoordvoerder Willem Gijtenbeek laat aan de redactie weten dat de beide mannen verdachte zijn in het onderzoek naar de mishandeling van de 48-jarige inwoner van Opperdoes. De politie zoekt getuigen van het incident en roept deze op te bellen met 0900-8844 of als u liever anoniem blijft met 0800-7000 of via Meld Misdaad Anoniem

Reageer op dit onderwerp